Російські ЗМІ розганяють нову вигадку про Азовсталь в Маріуполі. Ще 15 травня вони "брали в полон бійців Азова", як вже 16-го влаштували "режим тиші" та дозволяють вивести поранених.

У інформації на поратлі медуза йдеться, що Міноборони рф заявило, що із заблокованими на "Азовсталі" представниками українських військових нібито досягнуто домовленості про вивезення поранених.

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram
Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

Також зазначається, що введений режим тиші та відкритий гуманітарний коридор, яким поранених українських солдатів вивозять до лікарні в Новоазовськ. Це місто, який тимчасово захопили рашисти, та наразі воно знаходиться під контролем самопроголошеної "ДНР".

Фактично поранені йдуть у полон, проте інформація українською стороною не коментується, що може свідчити лише про те, що це черговий вкид від пропагандистів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram
Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

Натомість у телеграм каналі "Азов-Маріуполь" пишуть, що ворог ні на хвилину не перестає штурмувати Азовсталь:

"Ворог продовжує штурм території заводу "Азовсталь". Протягом всього 80 дня повномасштабного вторгнення країни-агресора, окупант скидає на захисників Маріуполя авіабомби, задіює важку артилерію і танки. Застосовує велику кількість піхоти для спроб штурму українських позицій.
Не зважаючи на вкрай критичну ситуацію, оборонці, докладаючи надлюдські зусилля, відбивають намагання прорвати позиції захисників та стримують війська противника".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Резніков отримав нову інформацію від Пентагону про російське вторгнення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович повідомив що його вигнали з ОП Зеленського, вже знайшов нову роботу.

Також "Знай.ua" писав, що фінський генерал відповів росіянам на претензії про вступ до НАТО.