Російські окупанти продовжують пробивати дно. Розповідають дружинам про звірства, які вони творять в Україні, ще й пишаються цим.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта. Опублікували його на Офіційних акаунтах Служби безпеки України в соціальних мережах.

Цього разу з'явився черговий доказ військових злочинів, які творять окупанти на наших землях. Це сильно змінює їх психіку, і вони стають некеровані, з'являється спрага нової крові.

У новій телефонній розмові п'яний окупант, який зараз у Херсонській області, вирішив розповісти дружині про те, які звірства вони творять над цивільним населенням країни. Він її такими розповідями вкрай налякав.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ворожі війська принижують мирних жителів України, стріляють їм в голову, а ті у відповідь молять про пощаду.

"Я можу взяти людину і в голову "бам" ... з кулемета, Калашникова, з ПКМа...! Ти що в це не віриш? Настя, я довбо**бом став, я взагалі йо*нутий став..." - хвалиться окупант.

Окупанти
Окупанти

Його дружину це дуже налякало, і вона тепер не впевнена, що вони зможуть продовжувати жити разом, але його це не хвилює.

"Дуже сподіваємося, що "такий, як є" стане добривом для української землі. А якщо ні, то його контакти, особисті дані і визнання в злочинах вже є розпорядженні СБУ! І він повною мірою відповість за свої дії перед Міжнародним судом " - зазначили у відомстві після таких заяв.

Окупанти, Telegram
Окупанти, Telegram

Нагадаємо, що евакуював людей під кулями російськихзагарбників-оперний співак Сергій Іванчук отримав 5 поранень

Раніше повідомлялося, що США почали вести переговори про купівлю нових бронебійних Switchblade для України: допомога ЗСУ в самому розпалі

Також, Маріуполь готують до приєднання до рф - хочуть проводити фейковий референдум