Всі українці вже більше 2 місяців перебувають в шоці від того, що творять російські військові на території нашої держави.

З'їдені собаки, згвалтовані і вбиті підлітки та маленькі дівчатка, вкрадені труси і навіть випита оливкова олія з чарок.

Все це - реальність, з якою ми зіткнулися і дізналися, що зі східної частини нашого кордону нас оточують недорозвинені особистості.

Російські військові. Фото: Youtube
Російські військові. Фото: Youtube

Дійшло до того, що цих звірів бояться вже власні дружини. Про це свідчить чергове перехоплення розмови від СБУ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У ньому п'яний окупант, який зараз стоїть на Херсонщині, розповідає дружині про звірства над цивільними. І цим дуже її лякає.

Жінки рашистів з жахом очікують повернення чоловіків додому, тому що звірства, які вони здійснюють на нашій землі, змінили психіку солдатів.

"Я можу взяти людину і в голову "бам"... з кулемета сто чоловік прошити, так. Голову відірвати! Ти що в це не віриш? Настя, я довбо*бом став, я взагалі еб*нутий став".

Розстріляні армією рф авто, війна в Україні
Розстріляні армією рф авто, війна в Україні

Жінка стурбована, як вони будуть жити разом, але загарбник не дуже переживає:

"Коли були цивільні, я цивільних в окопи кидав. Всім по голові стріляв... Настя, ти на мене не дивись, те, що я у тебе такий "добрий". Я у тебе, який є, я приїду таким, який я є".

Бажаємо Анастасії з росії якомога швидше зустрітися зі своїм пакетиком, який надасть їй Україна. Адже в іншому випадку на неї чекає все те, що витворяє армія рф з нашими жінками. При чому чекає від свого ж чоловіка.

Нагадаємо, що злочинця з рф, який розстріляв у спину мирних українців знайшли: кат приїхав з Чити.

Раніше ми повідомляли, що окупанти в Маріуполі розпочали черговий штурм "Азовсталі": почався наземний наступ.