Стало відомо про те, що обмін розвідданими з Україною можуть запобігти більш масштабній війні, в якій постраждає ще більше людей.

Про це стало відомо завдяки новому матеріалу західного порталу The Washington Post, де детально описали поточний стан справ.

Сполучені Штати Америки продовжують ділитися з Україною розвідданими. Ця інформація включає в себе місцезнаходження, а також пересування російських військ. Сповіщають про все в режимі реального часу, надаючи знімки і репортажі.

Служба зовнішньої розвідки України розриває зв'язки з СНД
Служба зовнішньої розвідки України розриває зв'язки з СНД

Адміністрація Байдена розробила керівництво з обміну розвідданими, яке спрямоване на те, щоб уникнути загострення напруженості у відносинах між Вашингтоном і Москвою. Але, при цьому в даних обмінах існують також заборони.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Один з них такий, що Сполучені Штати Америки не мають права надавати інформацію, яка допомагала б усунути вищих посадових осіб окупантів, однак, що досить дивно, це не поширюється на офіцером і генералів.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Також, за правилами Сполучені Штати Америки не повинні допомагати Україні атакувати цілі рф. Це і була однією з причин, чому американський лідер виступив проти постачання Україні винищувачів з Польщі.

Українська сторона в основному отримує дані про те, де розташовані командні пункти росіян, і це не робить США однією зі сторін конфлікту.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що українські ЗСУ підбили черговий вертоліт, який сіяв на нашій землі розруху і смерть

Раніше повідомлялося, що окупанти після колосальних втрат в Україні почнуть відправляти в гарячі точки випускників училищ-ГУР МО

Також, російські окупанти самі збирають проти себе докази і розвіюють міфи про "бідних солдатиків"