Позиція Росії з приводу бажання Києва вступити в ЄС змінилася, тепер вона схожа на позицію щодо вступу України в НАТО.

Заявка України на вступ до ЄС обговорюватиметься на рівні глав держав та урядів у Єврораді у червні, про це повідомили в МЗС Франції.

Ймовірно, вже наступного місяця ми отримаємо статус кандидата в члени ЄС. Раніше Росія категорично заперечувала проти вступу України до НАТО, бо це, мовляв, несе якусь небезпеку для Росії. Щодо ЄС такої риторики не звучало.

На питання про те, в якому випадку Росія може застосувати ядерну зброю, Полянський сказав:

"Якщо ви загрожуєте ядерній державі, ви повинні враховувати всі варіанти".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він також заявив, що тільки-но Фінляндія та Швеція стануть членами НАТО і підрозділи альянсу будуть там, ці території стануть можливою ціллю для військових Росії. Фінляндія подає заявку в Альянс через п'ять днів і одразу за нею Швеція.

У росії продовжують погрожувати всьому світу ядерною зброєю. Цього разу заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв заявив, що це буде крок у відповідь на "накачування" України зброєю.

Україна продовжує титанічно протистояти російській агресії. А допомагають нам у цьому міжнародні партнери, які постачають новітню зброю. І саме цей факт буквально довів до істерики Дмитра Медведєва.

Нагадаємо, раніше Маріуполь готують до приєднання до рф — хочуть проводити фейковий референдум.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Медведєв відреагував на вступ Фінляндії в НАТО погрозами

Також "Знай.ua" писав, що путін усвідомив всю "міць" своєї армії, і не знає як вибратися з війни в Україні.