Окупанти планують приєднати Маріуполь до Росії разом з "ДНР". ‎

Для цього загарбники проведуть референдум. Він може відбутися 15 травня, повідомляє радник мера Петро Андрющенко.

За всіма ознаками окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію. Перший крок, за словами Андрющенко вже зроблено — місто перейшло на російський код мобільного зв’язку. Після цього мають "зайти" російські банки та заклади вищої освіти.

Маріуполь. Фото: Youtube
Маріуполь. Фото: Youtube

Надходить інформація про намір організації та проведення референдуму в Маріуполі до приєднання до росії. Сайт Маріуполя 0629.com.ua назвав дату 15 травня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ми також неодноразово отримували свідчення від джерел, що самоназваний мер називає саме цю дату. Не можемо ані підтвердити, ані спростувати — продовжуємо відслідковувати та фіксувати.

Азовсталь. Фото: Telegram
Азовсталь. Фото: Telegram

Нагадаю, що зошити в школах в Маріупольському районі та Маріуполі підписують "Маріуполь. Ростовська область"", - нагадав радник мера.

У підсумку можна стверджувати про прискорення прямої анексії Маріуполя.

Наразі українською в Маріуполі залишається лише одна споруда — це завод Азовсталь, який знаходиться під постійним вогнем з моря, землі та неба. Українські військові, які щодня вивішують жовто-блакитний прапор, звертаються до світової спільноти з проханням про порятунок.

Нагадаємо, раніше путін усвідомив всю "міць" своєї армії, і не знає як вибратися з війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім розповів про те, як російські солдати не хочуть потрапити в м'ясорубку від ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що путін не відмовився від своїх попередніх планів захоплення Києва, інсценування виборів.