За деякою інформацією, Росія вже давно готова програти, але просто не знає як вибратися з-цієї ситуації. Більшість людей, як показують дані опитування, виступають за війну в Україні, тому після відведення військ можуть почати бунт.

Про це стало відомо завдяки виданню The Washington Post. Вони думають, що Путін загруз вже в Україні, і не знає як звідти вибратися.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Макс Бут зазначив, що на подив День Перемоги в Москві пройшов дуже скромно, а сам російський диктатор виступив досить стримано.

За кілька днів до цього почали ходити чутки про можливу мобілізацію росіян, адже їх армія щодня несе колосальні втрати. Однак, мабуть Путін вчасно зрозумів, що це створить тільки більше проблем, а найголовніша не вирішиться. Мобілізація може зайняти багато місяців, а постачати людей просто нічим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Путин
Путин

Також, російський гарант вже розуміє, що війна в Україні йде не за планом. Спочатку він вивів війська з Київської області, Чернігівської, а також Сумської. Зараз спостерігається відведення окупантів від Харкова.

Ставка в другій фазі війни зроблена на перемогу в Донбасі, але, цього також не відбудеться.

Інститут вивчення війни повідомляє:"до 8 травня російські війська не домоглися значних успіхів на жодному напрямку наступу". У Путіна закінчуються варіанти.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

За інформацією Генштабу було ліквідовано вже понад 26 тисяч чоловік особового складу, а також колосальну кількість техніки. Це найбільші втрати з часів Другої світової війни.

РФ слабшає від санкцій, а Україна стає тільки сильнішою. Все завдяки допомозі партнерів, а також бойовому духу громадян, які не мають наміру здаватися.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Експерти також відзначають, що найбільш ймовірний результат в Україні — заморожений конфлікт, як в 2014-2022 рр.головне питання в тому, як далеко на схід буде проходити лінія фронту. Зараз головне повернути кордони станом до 24 лютого, після чого зайнятися питаннями Донбасу і Криму.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Бєлгороді знову були чутні вибухи і звуки авіації, повідомили про те, що одна людина загинула-продовжують загострювати ситуацію

Раніше повідомлялося, що українська актриса стала обороняти рідні землі заради майбутнього свого сина

Також, в Україні знищили до десяти російських генералів - не посидиш у штабі, коли армія не йде в бій