Ідентифікований військовий злочинець рф, відео вбивства було опубліковано на каналі CNN - російськими окупантами застрелили цивільних на околиці Києва у спину.

Цією справою вже займаються правоохоронці. Дії росіян класифікували як воєнний злочин. Як повідомляють користувачі Twitter, один з вбивць був ідентифікований. Це Дмитро Лапшаков з Чити. Військова частина Лапшакова дислокується в селі Нижній Цасучей Ононського району Забайкальського краю рф.

Зафіксований злочин рф. Фото: Twitter
Зафіксований злочин рф. Фото: Twitter

Нагадаємо, раніше CNN опублікував кадри вбивства 16 березня російськими військовими двох мирних жителів у Київській області.

Зафіксований злочин рф. Фото: Youtube
Зафіксований злочин рф. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У сюжеті видно, що російські загарбники спочатку звернулися до цивільних з проханням про сигарети. А потім цинічно розстріляли людей у спину. Один із вбитих був власником автосалону, а другою жертвою став 68-річний Леонід Пляц, який працював охоронцем. Окупанти пограбували цей же автосалон.

Зафіксований злочин рф. Фото: Youtube
Зафіксований злочин рф. Фото: Youtube

Україна фіксує злочини, які вчиняють російські загарбники, та вони будуть відповідати за воєнні злочини. Ті, що вчиняли злочини у Бучі, вже постають перед судом. Шістьом, хто потрапив у полон в України, уже оголосили вирок. Наступні роки вони проведуть за ґратами. Їх посадять на термін від 8 до 15 років.

Нагадаємо, раніше ми писали, що за словам Олафа Шольца, наслідки війни Україна буде долати до 100 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Артем Дехтяренко розповів, як чоловік хотів загубити тисячі життів.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти скоїли понад 200 екологічних злочинів в Україні.