Стало відомо про те, що російські окупанти скоїли в Україні понад 200 екологічних злочинів. Роблять все можливе для того, щоб знищити країну.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства екології природних ресурсів України

З самого початку повномасштабної війни, яку рф розв'язала на території України 24 лютого, було зафіксовано 231 екологічний злочин з боку армії окупантів.

Виною цьому, до слова, ракетні обстріли, які призводять до масштабних пожеж на об'єктах критичної інфраструктури. Ворожа армія цілиться в об'єкти, де зберігаються хімікати і нафтопродукти, що призводить в результаті до викиду шкідливих компонентів в повітря. Всі злочини фіксуються для подачі позову до Міжнародного Суду ООН.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Екологічні злочини, фото: скріншот
Екологічні злочини, фото: скріншот

До слова, не так давно європейські експерти відзначали, що війни в Україні може позитивно вплинути на екологію. Але, тільки на їх територіях, не в Україні.

Все тому що, найімовірніше країни почнуть відмовлятися від російського газу, нафти, і так далі. Крім того, в ряді країн Європи найближче десятиліття планують перейти повністю на електромобілі, які поліпшать стан екології в кілька разів.

В Україні ж, найімовірніше ситуація буде ставати тільки гірше, і відбуватися це буде до тих пір, поки не закінчиться ця війна, і Путін не усвідомлює, що Україну йому не захопити ніколи в житті.

зелена енергія, фото з вільних джерел
зелена енергія, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що в Бєлгороді знову були чутні вибухи і звуки авіації, повідомили про те, що одна людина загинула-продовжують загострювати ситуацію

Раніше повідомлялося, що українська актриса стала обороняти рідні землі заради майбутнього свого сина

Також, Михайло Подоляк порадив складати колаборантам у Херсонській області прохання про помилування, а не про приєднання до рф