Під Харковом підбито танк, яким керували так звані "біатлоністи" - учасники міжнародних армійських ігор, аси з управління і точності стрільби з танків

Бійці вважають, що саме з цього танка розстріляли колону машин з цивільними, які намагалися виїхати з окупованої території.

Підбитий танк армії рф "Прорив". Фото: Telegram
Підбитий танк армії рф "Прорив". Фото: Telegram

Танк підбили біля Старого Салтова. Це один з найсучасніших російських розробок - Т-90М "Прорив". Захисники ЗСУ вважають, що саме з цього танка розстріляли колону машин із цивільними, які намагалися виїхати з окупованої території.

4 травня, у машинах, які намагалися виїхати з окупованих територій знайшли обгорілі тіла чотирьох мирних мешканців, серед яких була і 13-річна Софія Раєцька – дівчинка, яку впізнали по кулону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами комбрига, спаленою російською машиною керували "біатлоністи" - учасники Міжнародних армійських ігор, аси з управління та точності стрілянини з танків. Спочатку про це розповіли місцеві, перед якими окупанти хизувалися своїми навичками. Згодом бригада підтвердила це завдяки знайденим документам.

"Прорив" підпалили 50-річним радянським протитанковим гранатометом, а добили шведським протитанковим гранатометом "Карл Густав".

Нагадаємо, раніше путін усвідомив всю "міць" своєї армії, і не знає як вибратися з війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", від початку повномасштабної війни, яку рф розв'язала на території України, було зафіксовано 231 екологічний злочин з боку армії окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що "жити за двох" пообіцяла дівчина з Азова, яка втратила коханого за три дні по весіллі.