Стало відомо про те, що Міністерство оборони Сполучених Штатів Америки почали вести переговори з компанією AeroVironment Inc., хочуть домовитися про купівлю військової техніки.

Про це стало відомо після нового матеріалу на порталі Bloomberg.

Сполучені Штати Америки зобов'язалися відправити в Україну близько. 700 Switchblade, і не менше ста з них вже прибули. Це безпілотники масою 5,5 фунтів, які призначені для атаки особового складу і легкових автомобілів.

Пролетіти вони можуть не менше 10 кілометрів, і при цьому перебувати над ціллю приблизно 15 хвилин. Зараз у компанії з'явилася нова модель, яка здатна пролетіти близько 40 кілометрів, що значний прогрес, і допоможе позбутися від окупантів значно швидше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Новий Switchblade - 600 буде придбаний в рамках 300-мільйонної військової допомоги, яку не так давно оголосив Пентагон. Вони роблять все можливе для того, щоб на українські землі якомога швидше прийшов мир.

Минулого тижня Пентагон уклав з AeroVironment контракт на $17,8 млн ще на 300 Switchblade серії 300, збільшивши існуючий Армійський контракт до $144 млн.

Switchblade, фото: скріншот з відео
Switchblade, фото: скріншот з відео

Поставки в Україну озброєння від західних партнерів тривають. Практично весь світ став на бік наших військових, і бажають, щоб ця війна скоро Закінчилася. Сподіваємося, що так і станеться, і незабаром у нас з'явиться ще один День Перемоги, цього разу над російськими окупантами.

Switchblade, фото: скріншот з відео
Switchblade, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що пропагандисти рф створили фейковий лист від ЗСУ, але спалилися на простому

Раніше повідомлялося, що окупанти намагаються приховати сліди своїх злочинів в Україні: вимагають від керівництва захисту

Також, Олексій Арестович зізнався, чи потрібно переживати через білоруські навчання на кордоні