У мережі з'явився ще один доказ російських звірств. Окупанти зі спини розстріляли відразу двох мирних жителів під Києвом.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету CNN. Вони поділилися роликом цього злочину, на якому чітко видно всі звірства. Це ще один доказ того, що кров людей у передмісті Києва на їхніх руках.

Ролик датується 16 березня. У той час, коли російські окупанти щільно засіли в Київській області, і знущалися над місцевими жителями.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Там російські солдати зі спини розстріляли двох беззбройних мирних жителів Київської області. Тепер в офісі генерального прокурора розслідують це вбивство як військовий злочин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Все це зафіксували камери спостереження. Відразу після скоєння вбивства російські окупанти почали розкрадати салон з автомобілями.

На відео показано, як один з цивільних із зусиллям встає на ноги після пострілу, зав'язує щось на зразок джгута на стегно і рухається до сторожового посту.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Він взяв телефон, щоб викликати допомогу, однак, було занадто пізно, і його вже не встигли врятувати.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Міжнародні журналісти після оприлюднення ролика вирішили звернутися за офіційним коментарем до російського Міністерства оборони, однак, як і передбачалося, відповіді не отримали. Вони по всій видимості не знайшли слів, щоб виправдати цей кошмар, а в разі чого просто скажуть, що це фейк.

Нагадаємо, що глава МВС Денис Монастирський висловився про зняття комендантської години

Раніше повідомлялося, що сенат США готується "насолити" Росії ще більше, ситуація в Україні змусила

Також, в Україні знищили до десяти російських генералів - не посидиш у штабі, коли армія не йде в бій