Тимчасовий виконувач обов'язків командира 36-ї бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина) знову звернувся до світу з Азовсталі, яку вже який день намагаються знищити російські окупанти, безпощадно обстрілюючи.

У новому пості, опублікованому в соцмережі Фейсбук, Сергій Волина нагадав, що вже звертався до сильних світу цього. Зокрема, до світових лідерів, президентів країн, Папи Римського і навіть Ілона Маска.

Та попри всі зусилля, як самих захисників, так і небайдужих українців, ні деблокаду, ні евакуацію з Азовсталі проведено не було. У новому пості морський піхотинець намагається достукатися до людей, які мають вплив, і просить врятувати їх.

Азовсталь. Фото: Youtube
Азовсталь. Фото: Youtube

Сергій Волина звертає увагу на те, що захисники перебувають у нелюдських умовах. Тому це звернення є вимушеним кроком його душі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Перебуваючи в нелюдських умовах, я звертався до Папи Римського, до світових лідерів і дипломатів всього світу. Звернення до Ілона Маска - це вимушений крик моєї душі! Панове президенти, шановні дипломати, людство, якщо ви можете врятувати нас, то зробіть це! Всі слова вже були сказані. Кожна хвилина - це чиєсь життя! Світ повинен негайно перейти до дій!", - пише він. Сергій Волина

Скріншот: facebook.com/serjvlk
Скріншот: facebook.com/serjvlk

Раніше Знай писав, морпіх Сергій Волина подав звісточку з багатостраждального Маріуполя: "Вірні завжди"

Також ми писали, Анжеліка Рудницька звернулася до захисників Маріуполя від імені усіх українок: "Стали кісткою у горлі путіна"

Нагадаємо, командир морпіхів Воина просить врятувати маріупольців, аби запобігти катастрофі: "Зараз не 1940-й..."