Щодня українці чекають на радісну новину про 200-й збитий руснявий літак, проте загарбники почали з обережністю використовувати техніку.

Про те, як минула ще одна доба війни, повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ. Зокрема зазначають, що щодня уся країна із нетерпінням чекає символічного 200-го літака російських окупантів.

Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram
Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram

"Змушені визнати, поки немає. Самі чекаємо, бо не залітають нацисти під пекельний вогонь наших ЗРВ! Навіть повітряний парад скасували на побєдобєсіє. Бережуть московити техніку!", - відзначили у повідомленні.

Але доба не пройшла без невеличких перемог.Командування ПСЗСУ повідомляє, що впродовж 10 травня, протиповітряною обороною Сухопутних військ та Повітряних Сил уражено чотири БпЛА "Орлан-10" російських окупантів. А бригада десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищила ворожий вертоліт Мі-24.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram
Збитий гвинтокрил Мі-28. Фото: Telegram

Тобто в цілому п’ять повітряних цілей втартили окупанти лише за добу. ЗА даними військових, один гвинтокрил в повній амуніції "важить" до 18 млн доларів.

Авіація Повітряних Сил на різних напрямках продовжує завдавати ворогу вогневих ударів з повітря, підтримуючи бойові дії наземних військ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти наказали відправляти вихователів з дитсадків Донецька до Маріуполя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім висміяв новий план росіян, хотіли програти з самого початку.

Також "Знай.ua" писав, що російський окупант вирішив зізнатися про те, як вони позбавляються тіл своїх же побратимів.