Стало відомо про те, що окупанти знову не дають жити простим українцям. Тепер почали змушувати вихователів дитячих садків Донецька відправитися в Маріуполь.

Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. В соціальний вони опублікували докази чергової провокації росіян.

Справа в тому, що керуючим закладів дошкільної освіти окупованого Донецька прийшло розпорядження. Їм наказали відібрати персонал для того, щоб відправити їх в окупований Маріуполь, а також найближчі населені пункти Мангуш, Микільське, Ялта і так далі. Російська тимчасова влада пояснює це необхідністю "організації роботи на місцях".

"Схожим чином відбирається і персонал банківських установ. Очікується, що керівництво місцевим фінансовим сектором повністю перейде під контроль окупантів. Таке переміщення кадрів пов'язане з недовірою окупаційних адміністрацій до місцевого населення. Також позначається масовий виїзд персоналу на підконтрольну Україні територію і відмовою частини співробітників співпрацювати з окупаційною владою" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дитячий садок
Дитячий садок

При цьому, як повідомляє українська розвідка, велика частина персоналу, який готують до відправки в інші регіони, проти такого рішення, і роблять все від себе можливе, щоб таке не допустити. Крім того, деякі і зовсім погрожують звільнитися, якщо рішення не буде скасовано.

Дитячий садок, фото: Instagram
Дитячий садок, фото: Instagram

Нагадаємо, що дитина в російської Перукарні став жертвою пропаганди

Раніше повідомлялося, що Макрон і Шольц виступили за продовження мирних переговорів України і Росії: потрібно домогтися виведення військ

Також, військовий Дмитро залишив бізнес на час війни заради захисту Батьківщини: врятував багато життів у Чернігові