Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім в черговий раз висміяв росіян, риторика яких різко змінилася. Спочатку планували програвати.

Звернення було записано в Telegram-каналі чоловіка, де він не тільки сповіщає про актуальні події в Україні, а й піднімає громадянам настрій. Цей випадок один з таких.

План звучить досить дивно, як і всі інші дії росіян. Саме тому Віталій Кім і загострив свою увагу на ньому.

"Риторика росіян трохи змінилася. Поржете! Загалом готують вони розганяти тези про те, що, виявляється, це задумка, що вони отримують скрізь люлей. Для чого це? Для того, щоб коли росіяни будуть вмирати і відступати, кидати, згоряти, НАТО подумає, що час включитися допомагати Україні. І ось тоді російська армія з величезною силою і міццю покаже, що це таке", - говорить Віталій Кім.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Віталій Кім. Фото: Youtube
Віталій Кім. Фото: Youtube

Зараз росіяни почали розігрувати таку історію серед своїх громадян, щоб хоча б якось виправдати свої поразки в Україні. Вони кажуть, що план спочатку був-програти, і втягнути у війну НАТО. Як ми вже повторювали раніше, рішення досить дивне, адже, у випадку програшу Росії НАТО не довелося б навіть цікавитися даним конфліктом.

"І тільки потім ми покажемо, які ми потужні і класні! Боже, яке кончене", - підсумував глава Миколаївської ОВА.

Віталій Кім, фото: соціальні мережі
Віталій Кім, фото: соціальні мережі

Нагадаємо, що пройшов полон і тортури в "ДНР": захисник Азовсталі не зміг бути осторонь і пішов захищати Україну

Раніше повідомлялося, що Макрон і Шольц виступили за продовження мирних переговорів України і Росії: потрібно домогтися виведення військ

Також, окупанти хотіли форсувати Сіверський Донець і річка" захопила " їх