Вечірнє "заспокійливе" від улюбленця українців Олексія Арестовича, радник ОП запевнив, що Україна безсумнівно переможе ворога.

Черговому інтерв'ю Олексій Арестович розповідає про те, скільки ще протягне російська армія. ЗСУ показують масовий героїзм, приклади якого ще потрібно пошукати у військовій історії. Про цей Арестович розмовляє з військовим оглядачем Фейгіним.

Арестович. Фото: Telegram
Арестович. Фото: Telegram

"Хлопці і дівчині зубами вигризають кожен метр нашої землі", - заявив військовий експерт у вечірньому огляді позицій військових ЗСУ та рф. Якщо ленд-ліз запрацює в найближчі тижні, то це дозволить нам перейти до контрнаступних дій і завдати військової поразки РФ.

Російська армія кидає все, останній резерв. Вони теж не можуть накопичити ресурси. Терміни підготовки і злагодження від 4 до 6 діб. Але кидається в бій, тому що їм будь-що-будь домогтися формального успіху і вийти на кордони Луганської та Донецької областей.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Арестович. Фото: Telegram
Арестович. Фото: Telegram

Тільки сформували підрозділ і відразу сюди. Це грандіозне навантаження для наших військ " - Арестович.

Нагадаємо, раніше окупант розкрив нові подробиці звірств ворожої армії, як вони позбавляються тіл своїх солдатів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-командир полку "Азов" Максим Жорін заявив, що українські захисники почали працювати над військовий планом, щоб звільнити Маріуполь.

Також "Знай.ua" писав, що російська федерація почала стягувати війська в Бєлгородську область. Все для того, щоб перешкодити Збройним силам України вийти на кордон.