У селі Циркуни на Харківщині ЗСУ "запакували" 21 окупанта за раз. Російські військові здалися в полон після того, як їх оточили наші герої з 92-ї бригади.

Розгромлений опорний пункт російської армії біля села Циркуни під Харковом, де українські воїни полонили 21 загарбника. Про це повідомляють у телеграм-каналі ЗСУ.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

Село Циркуни орки захопили ще у перший день широкомасштабного вторгнення 24 лютого. Загарбників захопили і вибили з бункера воїни 92-ї бригади.

Розбита база окупантів. Фото: Telegram
Розбита база окупантів. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час зачистки населених пунктів Харківщини воїнами ЗСУ, окупанти сховалися у бункері колишньої частини Протиповітряної оборони.

Розбита база окупантів. Фото: Telegram
Розбита база окупантів. Фото: Telegram

Наразі у Циркунах працюють правоохоронці та фіксують злочини, які вчинили російські військові. Так 8 травня стало відомо, що 2 жінки підірвалися на розтяжці рф. Тому начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов закликав не повертатися до нещодавно звільнених населених пунктів.

"По-перше: через продовження бойових дій і близьке знаходження до лінії фронту. По-друге: через величезну кількість снарядів, що не розірвалися, та замінованих місць, що полишила по собі втікаюча загарбницька армія".

Зруйнований окупантами будинок. Фото: Telegram
Зруйнований окупантами будинок. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що воїни Азовсталі щодня вивішують український прапор, але путін не перестає прагнути знищити захисників, та імовірно застосовуватиме хімзброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путін почав продавати вкрадене українське зерно.

Також "Знай.ua" писав, чому росія 9 травня влаштовує торжество мілітаризму.