У Німеччині розкрили ще одну правду про росіян, і їх жадібнiсть. Почали продавати українське зерно.

Про це стало відомо завдяки міністру ФРН з питань економічного співробітництва та розвитку Свенья Шульце. Вона розповіла про дії окупантів, і чому війна в Україні небезпечна для всього світу.

Країни, які голодують, скріншот: YouTube
Країни, які голодують, скріншот: YouTube

На її думку, світ може зіткнутися через війну в Україні з найстрашнішим голодом з часів Другої світової війни. Також, через це можуть загинути мільйони людей, їм всьому виною російський диктатор з імперіалістичними амбіціями.

"Всесвітня продовольча програма вважає, що 300 млн людей у світі страждають від голоду, і ці оцінки постійно коригуються в бік збільшення" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зернові культури, скріншот з відео
Зернові культури, скріншот з відео

Також, Шульце зазначила, що роль Путіна в цій кризі колосальна. Він користується тим, що багато країн світу залежать від російської та української сільськогосподарської продукції. За два з половиною місяці війни він також вкрав з України зерно, і продавати його має намір тільки тим країнам, які підтримують його режим, і виступають за війну в Україні.

Свенья Шульце, фото: скріншот з відео
Свенья Шульце, фото: скріншот з відео

Варто відзначити також, що через те, що Путін розв'язав проти України 24 лютого повномасштабну війну, свій будинок були змушені покинути понад 11 мільйонів українців. 40% з них покинули країну, в пошуках більш безпечного місця, а решта стали внутрішніми переселенцями. Поки що невідомо, коли всі зможуть повернутися додому, і чи зможуть взагалі, адже російські окупанти продовжують знищувати інфраструктуру, в тому числі і житлові будинки.

Нагадаємо, що окупанти "вкрали" у 4-річної дівчинки маму при евакуації з "Азовсталі": воїни ЗСУ б'ють на сполох

Раніше повідомлялося, що військовий ЗСУ Віталій про швидку перемогу ЗСУ, і чому не всі усвідомлюють значення слова "війна"

Також, росіяни готують репресії проти українців, що відмовляються від паспорта "ДНР"