Російські загарбники вирішили форсувати Сіверський Донець і окупувати деякі території.

Про хід подій повідомляє InformNapalm. У повідомленні пишуть, що першим був підбитий танк. Екіпаж поранений, намагався повернутися вплав, але швидше за все потонув.

Сіверський Донець. Фото: Facebook
Сіверський Донець. Фото: Facebook

Потім знищено танк або БМП, який тільки почав заїжджати на понтон. Отримав влучення, з'їхав з понтона і перекинувся на бік. Екіпаж потонув, труп одного з членів екіпажу плаває поруч. Наступним знищено буксирно-моторний катер БМК-МТ.

Інша техніка почала розвертатися і відступати від переправи. По ній почала працювати українська артилерія. Через якийсь час рашисти спробували відтягнути перший підбитий танк, але втратили БРЕМ-1. Поруч ліг снаряд і одна із секцій понтонного моста, отримавши пробоїну під вагою БРЕМ - 1 разом з ним пішла під воду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ЗСУ. Фото: Telegram
ЗСУ. Фото: Telegram

Проте це не всі новини, є й не такі добрі для українських ЗСУ. Імовірно, що в районі Серебрянки, за 7-8 км. на північ від Сіверьска, на пів дороги між Слов’янськом та Лисичанськом закріпилися війська рф, це на південному березі Сіверського Дінця.

Нагадаємо, раніше ми писали диктатор білорусі заявив, що не боїться збільшення кількості військ на кордонах з Польщею та Литвою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бен Уоллес назвав путіна і його оточення нацистами, він виступив в Музеї національної армії в Челсі.

Також "Знай.ua" писав, що у маріупольській міськраді повідомляють про плани окупантів застосувати хімічну зброю у місті орієнтовно 11 травня.