Війна в Україні народжує нові талановиті треки, які пов'язані або присвячені Збройним силам України, адже саме завдяки нашим захисникам українці можуть відносно спокійно жити.

10 Гірсько-Штурмова Бригада станцювала під трек Chico & Qatoshi "Допоможе ЗСУ". Бійці змонтували відео під трек та поділилися з українцями.

Підбитий рашистський танк. Фото: Telegram
Підбитий рашистський танк. Фото: Telegram

"Будемо топтати небажаних гостей до останнього…", - підписали відео воїни.

У відео взяті кадри очищення українських територій від окупантів, та переможні трофеї у вигляді танків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також декілька кадрів, на яких проводять навчання, та трофеї з поля бою. Показано як дівчина в формі стріляє, та як бійці ведуть бій по окупантах.

Війна триває вже понад два місяці, українці гуртуються та допомагають один одному та ЗСУ всім чим можуть, особливо вагомим є підтримка моральна. Адже і воїни, і прості українці втомилися від сирен, і від обстрілів, і від відчуття постійної тривоги.

Підбитий рашистський танк. Фото: Telegram
Підбитий рашистський танк. Фото: Telegram

Тому культурний фронт досить потужно підтримує дух усіх українців, а особливо воїнів-захисників. Тому й впевненість у перемозі, хоч не швидкій, але беззаперечній - зростає з кожним днем.

Нагадаємо, раніше бійці другого батальйону полку ССО "Азов" вступили в потужний бій з окупантами в районі одного з населених пунктів Запорізької області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", запаси боєприпасів російських окупантів виснажені.

Також "Знай.ua" писав, що експерт вказав, кому і чому краще притнуть язика і цим ми можемо допомогти нашій армії заради швидкої перемоги над росіянами.