Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив висловитися на тему того, що необхідно Україні для перемоги. Ця істина ходила ще до повномасштабного вторгнення.

Новий пост був опублікований в його офіційному Telegram-каналі, де він регулярно висловлюється на різні теми. Цього разу мова пішла про перемогу України, і що для цього необхідно.

Нам не можна ставати Російською Федерацією навіть у дрібницях. Навіть під час війни нам необхідно шукати способи доносити до влади і командування армії інформацію про проблеми, щоб зберігалася адекватність.

Ось наприклад, кілька тижнів тому був створений "Фонд генерала Залужного", і Юрій Романенко написав цілий твір на тему, Чому це буде мати наслідки, і його потрібно перейменувати. Тепер у нього нова назва - "Ми переможемо".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Юрій Романенко, кадр з відео
Юрій Романенко, кадр з відео

"Всі розуміють, що в силу зайнятості він не може вникнути в усі деталі і змушений спиратися на думку оточення. А люди в оточенні можуть мати свої інтереси. Тому треба коректно вказувати на ті рішення, де може бути чийсь умисел. Не можна залишати армію в повному вакуумі. Для суспільства це теж важливо. Зараз всі нормальні люди заточені допомагати тим, хто захищає країну. Це правильно. Але в армії також є помилки. Є люди, які не на своєму місці. Через їх дурість, боягузтво або некомпетентність гинуть інші люди" - йдеться в повідомленні.

Також, Юрій Романенко погодився зі словами Олексія Арестовича стосовно Чонгара і Херсона. Серед винуватців також є військові.

Після перемоги України все обрушиться на нас, і потрібно зберігати голову холодною, на думку Юрій Романенко, вже зараз. Допомагати нашій армії можна не тільки матеріально, а й допомагати здійснювати якомога більше помилок.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Це наша армія. Її не можна поливати брудом або затоптувати за найменші прорахунки. Але зберігати можливість вказати на спірні рішення і пропонувати їх переглянути – треба. Це питання виживання самої армії і країни в цілому " - підсумував Юрій Романенко.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що авіація у справі: українські винищувачі завдали нищівного удару по об'єктах окупанта на острові Зміїний

Раніше повідомлялося, що Валерій Залужний хоче заїхати на танку на Красну площу, відмовившись від стіни на Донбасі

Також, ЗСУ під Ізюмом жорстко помстилися російським окупантам, які брали участь у різанині в Бучі - відео