Стало відомо про нові витівки російських окупантів. Шукають у Херсоні списки покинутих квартир, і планують там розміщувати своїх військових.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони Україна. Вони дістали дані, які підтверджують нові провокації росіян, і поділилися ними публічно в соціальних мережах.

Справа в тому, що в окупованому Херсоні російські війська хочуть навести новий, той самий "російський порядок", і спрямований він на те, щоб підтримувати вигаданий окупаційний режим.

Від голів ОСББ кількох мікрорайонів тепер вони вимагають списки порожніх квартир. Будинків тих жителів, які втекли від "русского мира" в більш безпечне місце.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У цих квартирах вони планують розміщувати російських військових, а також співробітників спецслужб. Зараз вони також працюють над тим, щоб збільшити кількість блокпостів, а також пересувних патрулів.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

"Жителів стверджують, що просування з боку ЗС України в напрямку Херсона не буде. Отже, потрібно прийняти дану реальність і працювати під керівництвом "нової влади" - йдеться в повідомленні під постом.

російські війська, ймовірно, під Херсоном
російські війська, ймовірно, під Херсоном

До слова, за останньою інформацією, не так давно в місто прибув так званий глава " ДНР " Денис Пушилін. Його прибуття пов'язують з організацією провокацій проти України, а також зі "зміною статусу" міста Херсон.

Денис Пушилін, скріншот відео
Денис Пушилін, скріншот відео

Нагадаємо, що експерт вказав, кому і чому краще закрити рот

Раніше повідомлялося, що Володимира Путіна обділили папірцем на параді і випустили лижників замість військових

Також, письменник Мартін Брест пояснив, чому українцям треба припинити планувати життя на місяць вперед