Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив ще раз повторити тезу, яка з кожним днем підтверджується на полі бою все сильніше. Україні не потрібна, і ніколи не буде потрібна радянська армія.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, де регулярно висловлюється на різні теми, які безпосередньо, або ж побічно стосуються війни. Цього разу так і сталося.

Як зазначає Юрій Романенко, хлопців з деяких українських бригад відправляють в гарячі точки абсолютно непідготовленими, і таких там близько 90%. Хлопці навіть автоматом ще не навчилися поводитися, а їх погнали в окопи.

"Дві доби після отримання повістки і ви вже на Донбасі. Я знаю саме такі випадки в цій бригаді. Знаю людей у яких на утриманні інваліди, а їм вручили повістки там же. Найбільше бісить ставлення людям, як до худоби. Бійці бригади годуються і екіпіруються за свої гроші. Це стосується не тільки 101-ї бригади. Я знаю ще кілька бригад ТРО, де таке ж бидлячество процвітає" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Юрій Романенко. Фото: скрін youtube
Юрій Романенко. Фото: скрін youtube

Так бути не повинно, адже ми не хочемо побудувати у себе радянську армію, яка зараз є в Росії, де абсолютно не цінують людей. Повторювати їх помилки неправильно, адже війна, ціна якої дуже висока, відкрила для України двері в західний світ.

"Така політика вбивають мобілізаційний потенціал. Люди, які знають, що з ними поводяться, як з худобою будуть уникати мобілізації. Держава повинна будувати роботу на мотивації, а не радянських методах мобілізації" - продовжив Юрій Романенко.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

9 травня цього року ми побачили, і в черговий раз переконалися, що Україні не потрібна совкова армія, совкова держава, і така ж перспектива.

Нагадаємо, що Володимира Путіна обділили папірцем на параді і випустили лижників замість військових

Раніше повідомлялося, що в ОПУ розповіли, чи чекати ядерного удару по Києву - не ведіться на страшилки

Також, "Кадирівці" прийшли до російських військових помолитися і вкрали у них зброю