Українцям розповіли всю правду про міф про "перший удар". Про те, чому Німеччина вчинила превентивний напад на СРСР, щоб убезпечити себе.

На думку багатьох експертів, його створили самі сталінські генерали, і цей міф про початок війни одночасно самий вкорінений, а також самий абсурдний. Що про це відомо.

"Міф про перший удар створили сталінські генерали. З їх легкої руки з монографії В монографію стала кочувати фраза: "в результаті перших раптових авіаударів співвідношення сил і засобів ще більше змінилося на користь противника. Його перевага стала переважною " - йдеться в опублікованому в мережі ролику, де розповіли, що насправді відбувалося.

Друга світова війна, фото за вільною ліцензією
Друга світова війна, фото за вільною ліцензією

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо припустити, що всі 1223 німецьких бомбардувальника, які в той момент перебували на Східному фронті, одночасно піднялися в повітря, і почали бомбити міста СРСР, і ППО їм в цьому ніяк не перешкоджала, то з'являються якісь нестиковки. Елементарний арифметичний підрахунок дає абсурдні результати.

Для того, щоб вирівняти сили, кожному з німецьких бомбардувальників потрібно було знищити 8 літаків, 9 танків, і ще близько 40 гармат, а це неможливо навіть теоретично.

Друга світова війна, Вікіпедія
Друга світова війна, Вікіпедія

"У перші години війни бойовики антирадянського підпілля зірвали електростанції і водонапірні вежі в прикордонних містах. Практично повністю був паралізований Телефонний і телеграфний зв'язок. Щоб приховати масштаби цих дій, радянські історики склали міф про сотні парашутних десантах, хоча жодного великого десантного з'єднання на Східному фронті не було" - йдеться в ролику.

Друга Світова війна, архівні фото
Друга Світова війна, архівні фото

Через півроку на зміну наївної ейфорії прийшло усвідомлення того, що "визволителі один одного стоять". І тоді навіть з'явився новий символ-свастики в Зірці.

Нагадаємо, що Володимира Путіна обділили папірцем на параді і випустили лижників замість військових

Раніше повідомлялося, що в ОПУ розповіли, чи чекати ядерного удару по Києву - не ведіться на страшилки

Також, Путін продовжує відправляти на війну в Україну російських строковиків-ГУР МО