Українські захисники поділилися відеороликом з поваленими російськими окупантами під Ізюмом, в Харківській області. Військові з особливою пристрастю знищили 64-ту окрему мотострілецьку бригаду, адже саме вона брала участь у звірствах у Бучі, Київської області.

Відеоролик зі спотвореними і вбитими тілами російських окупантів розмістили у Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show". Він містить безліч жорстоких кадрів, тому особливо вразливим варто утриматися від перегляду.

За інформацією, Збройні Сили України розправилися з 64-ю бригадою, яка брала участь у різанині в Бучі, де не залишилося жодного живого місця і цілого будинку. Варто відзначити, що російські окупанти творили справжні звірства в Київській області, вбивали мирних жителів збоченими способами, зав'язуючи їм руки і очі, а також гвалтували жінок.

Повалені окупанти, скріншот з відео
Повалені окупанти, скріншот з відео

У публікації зазначили, що російські командири після Бучі відправили цю бригаду під Ізюм, судячи з усього усвідомлюючи, що пощади від ЗСУ їм не буде. За припущеннями, таким чином в рф думають замести сліди. За попередніми підрахунками, українські військові знищили 300 російських окупантів з цієї бригади.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Повалені окупанти, скріншот з відео
Повалені окупанти, скріншот з відео

Нагадаємо, письменник Мартін Брест пояснив, чому українцям треба припинити планувати життя на місяць вперед

Як повідомляв Знай.uа, помер журналіст Максим Мединський, захищаючи Україну від окупанта з 2014 року: "Важливо не боятися"

Також портал Знай.uа писав, що СБУ майстерно провела операцію із затримання 11 російських снайперів: обстрілювали українські позиції