Головнокомандувач Збройних сил України поділився історією ще одного героя. Всі дні злилися в один, і в пам'яті не може відновити хронологію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Головнокомандувача в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про важливі новини з фронту.

Кожен, хто бореться за українські землі на фронті є героєм, і про них вкрай важливо говорити. Цього разу мова пішла про Дмитра Мамчура.

Він вже не може відновити в пам'яті сувору хронологію подій першого місяця повномасштабної війни. Все тому що дні хоч і насичені, але всі вони зливаються в один.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Все злилося в один "День бабака". З моменту, як Пекельне воїнство зайшло на нашу землю і до дня, коли, нарешті, Чернігів зміг вільно вдихнути" - йдеться в повідомленні під постом.

За професією Дмитро театральний редактор, і співпрацював з театрами як у Чернігові, так і в Києві. Всього у нього близько 10 п'єс. Творчу роботу тепер довелося відкласти до більш мирних часів, поки не настане українська перемога. Також, він вкрай пишається людьми, які зробили те ж саме.

Військовий Дмитро, фото: Facebook
Військовий Дмитро, фото: Facebook

"З професором історії, який служить в нашому підрозділі, ми в армію прийшли в один день. Пішки під обстрілом. Всі люди мотивовані, кожен бачить у захисті країни свій обов'язок. У нас багато ветеранів АТО, вони дуже допомагають своїми порадами тим, хто взагалі не служив. Ми захищали Новоселівку, воювали під Количівкою, в інших населених пунктах поблизу Чернігова. Ворог обстрілював мінами різних калібрів, з "градів", з літаків" - розповідає чоловік.

Військовий Дмитро, фото: Facebook
Військовий Дмитро, фото: Facebook

Далі Дмитро зазначає, що вкрай важко дивитися на наслідки руйнувань окупантськими військами в Чернігові, однак, немає навіть сумнівів у тому, що зовсім скоро вдасться відновити місто, так як всередині панує сила і живуть прекрасні люди.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Те, що вони зробили з Черніговом, з іншими населеними пунктами – закономірний наслідок виправдання і підтримки росіянами їх тиранів. Росія-Імперія зла, весь світ тепер це розуміє, і вона обов'язково заплатить за все, що заподіяла Україні" - підсумував Дмитро.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що мріє, щоб мама воскресла: хлопчика з Маріуполя засипало в підвалі разом з батьком, але вони дивом вибралися

Раніше повідомляється, що Чорноморський флот окупантів у повній готовності до ракетних обстрілів: перші подробиці

Також, командир" Азовець " з Маріуполя звернувся до миру про допомогу з пораненими і цивільними.