Стало відомо про те, завдяки кому всесвітньо відома актриса Анджеліна Джолі відвідала Україну. Вона не залишилася байдужа до заворушень, які відбуваються на наших землях.

Про це розповіла у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook радниця з питань комунікацій голови офісу президента Дар'я Зарівна. За її словами, привіз жінку в Україну глава офісу президента Андрій Єрмак.

Незважаючи на те, що артистка є послом доброї волі ООН у справах біженців, в організації відзначили, що вони до цього не мають ніякого відношення, і це особиста ініціатива Анджеліни Джолі.

Анджеліна Джолі, фото: скріншот
Анджеліна Джолі, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Нарешті вже офіційно можу вам зізнатися, хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі в Україну. І у кого є її телефонний номер. Для протоколу: про "Львівські круасани" він не просив. Як кажуть на Галичині, так сі стало. Це вже далеко не перший зум Андрія Єрмака і Анджеліни Джолі. Наша історія з Анджеліною тільки починається", - розповіла Заривна.

Що саме в кінці мала на увазі Дарина - поки що невідомо, однак, вона стверджує, що українці самі зовсім скоро про все дізнаються. Мало хто здогадується, наскільки це розумна, глибока, смілива, а також дуже сильна жінка. Величезна подяка їй за підтримку України в такий складний час.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Про приїзд Анджеліни Джолі в Україну стало відомо приблизно тиждень тому. Актриса відвідала Львів, де поговорила з біженцями, і пообіцяла допомогти всім, чим зможе. Під час візиту також вона зіткнулася з таким явищем як повітряна тривога, і швидко побігла в бомбосховище.

Нагадаємо, що Польща відгородилася від диктаторської Білорусі 5-ти метровим металевим парканом

Раніше повідомлялося, що російський фрегат "Адмірал Макаров" пішов наздоганяти "Москву" і горить у Зміїного - Гончаренко

ТАКОЖ, СБУ вирахували і схопили зрадника з ГО медведчука за підривну діяльність