Бригада швидкого реагування Нацгвардії 5 травня знищила САУ 2С19 Мста-С, яка робила багато проблем, але вже не буде.

Гаубицю САУ 2С19 Мста-С було знищено прямим попаданням, тепер українським захисникам буде легше. Відео з влучанням у потужну зброю розмістили у соцмережах.

Знищена САУ Мста-С. Фото: Telegram
Знищена САУ Мста-С. Фото: Telegram

Бригада швидкого реагування Національної гвардії України показала епізод зі знищенням ворожої самохідної артилерійської установки. Українські воїни сміливо дають відсіч ворогу та насипають загарбникам по самі вуха, також 5 травня почали пускати в хід 155 м надлегкі гаубиці з Австралії та США.

Знищена САУ Мста-С. Фото: Telegram
Знищена САУ Мста-С. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

59-а мотопіхотна бригада сповістила про "відправку у пекло" трьох ворожих САУ. Останнім часом ворожа артилерія все частіше стає жертвою вогню української "арти" або ж інших засобів ураження.

Битва за Донбас залишається головним стратегічним фокусом рашистів для досягнення заявленої мети – забезпечення контролю над Донецькою та Луганською областями

У цих областях бої були особливо важкими в районі Лисичанська та Сєверодонецька, зі спробою просування на південь від Ізюму до Слов'янська.

Нагадаємо, раніше 5 травня виповнилось день народження легендарному полку "Азов", воїни відзначають його в найзапеклішому місці світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни зімітували ядерну атаку в Калінінграді, продовжують лякати світ.

Також "Знай.ua" писав, що за втратами російських окупантів тепер можна спостерігати в режимі лайв.