Стало відомо про те, що Генеральний штаб Збройних сил України разом з Atly розробили новий додаток. Воно здатне підняти бойовий дух українців.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Генштабу в соціальній мережі Facebook, де активно сповіщають про актуальну ситуацію на фронті.

На цей раз досить радісна новина. Справа в тому, що було створено спеціальний додаток, який відображає актуальну статистику по втратах особового складу окупантам, а також військової техніки. Все це в режимі онлайн.

Презентували цей додаток у четвер, 5 травня, і має назву "російський корабель йди нах@й", або ж скорочено - "РКІН". Можна розмістити на головному екрані свого смартфона всю актуальну інформацію.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

РКІН, фото: скріншот
РКІН, фото: скріншот

"Нас надихнула щоденна робота фахівців Генштабу ЗСУ, які ретельно оформляли інформацію щодо знешкодження ворожого особового складу і техніки Росії у своїй інфографіці. Тому, на волонтерській основі, ми створили зручний додаток з набором красивих віджетів для відстеження втрат окупанта і наближення нашої перемоги" - говорить генеральний директор компанії Alty, Леонід Горєв.

РКІН, фото: скріншот
РКІН, фото: скріншот

Поки що додаток доступний виключно для користувачів операційної системи iOS. Для себе можна вибрати один з трьох віджетів за розміром, який буде розміщений на головному екрані вашого смартфона.

РКІН, фото: скріншот
РКІН, фото: скріншот

Крім того, в додатку є актуальна карта повітряних тривог по країні.

Нагадаємо, що ЗСУ пішли в контрнаступ: Залужний підтвердив, що женуть окупантів

Раніше повідомлялося, що російський генерал нагородив орденом свого сина після поразки у Чернігові: продовжують пробивати дно

Також, ЗСУ разом з Нацгвардією та Нацполіцією відбили низку населених пунктів на Харківщині