Стало відомо про те, що Російська Федерація зімітувала ядерну атаку в Калінінграді. Можливо, це був один з перших "сигналів" з боку окупантів.

Про це стало відомо завдяки західному порталу Spiegel.

Російська армія раптово відпрацювала в Калінінграді імітаційний запуск балістичних ракет" Іскандер " по військових об'єктах умовного соеперники. Вони здатні нести в собі ядерні боєголовки, і можливо, це слід сприймати як один із сигналів.

Іскандер, фото: вільне джерело
Іскандер, фото: вільне джерело

"Калінінград - російський анклав на Балтійському морі між двома членами ЄС і НАТО, Польщею і Литвою. Тому ні місце, ні час цих навчань не були обрані випадково", - пишуть у Німеччині.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це були "електронні" одиночні і групові пуски по мішенях, які імітують пускові установки ракетних комплексів, аеродроми, захищені об'єкти, скупчення військової техніки і так далі.

Іскандер, війська - фото Мілітарний
Іскандер, війська - фото Мілітарний

Виконувалося це"в умовах радіаційного та хімічного зараження місцевості".

Не можна не відзначити того факту, що російський диктатор Путін заявляв про готовність застосувати тактичну ядерну зброю, і застеріг про небезпеку для Заходу, якщо вони зважаться безпосередньо втрутитися у війну.

Також, в останні кілька днів пропагандистські телеканали намагаються виправдати використання ядерної зброї, і роблять його привабливим для громадськості.

При цьому, вони чомусь не говорять про те, що наслідки будуть для всього світу, в тому числі і для росіян.

Ядерна зброя РФ
Ядерна зброя РФ

Нагадаємо, що російський генерал нагородив орденом свого сина після поразки у Чернігові: продовжують пробивати дно

Раніше повідомлялося, як працює система ППО, і чому вони так важливі для України: охороняють сон кожного

Також, місто вирішили вичистити від церков Московського патріархату