Директор "Шахтаря" з футболу Дарійо Срна, підтримав дискваліфікацію російських спортсменів на всіх чемпіонатах.

Він прокоментував у ефірі телеканалу "Україна 24" реакцію російських футболістів та інших спортсменів за дискваліфікацію та недопуск футбольних клубів до міжнародних змагань.

Також Срна порадив усім російським футболістам та іншим громадянам, які підтримують війну та вбивства мирних мешканців України, всім, хто їм співчуває, з'їздити в Бучу, Маріуполь і Чернігів.

Дарійо Срна. Фото: Youtube
Дарійо Срна. Фото: Youtube

"Я порадив би їм приїхати в Україну. З'їздити до Маріуполя, Чернігова, Бучі, і все стане зрозуміло. По-друге, російські клуби зможуть переглянути Лігу чемпіонів по телевізору", - сказав Срна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, на поточному тижні міжнародна футбольна асоціація УЄФА офіційно повідомила, що всі російські клуби відсторонені від будь-якої участі в єврокубках у сезоні 2022/2023. Також від усіх змагань усунуто збірні росії. Чоловіча команда не зіграє у третьому в історії розіграші Ліги націй, а жіноча була виключена з Євро-2022. Також були анульовані заявки росії на проведення чемпіонатів Європи 2028 та 2032 років.

Нагадаємо, раніше ми писали, що британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", створено портал, куди можна "зливати" факти про злочини окупантів, українців просять залучатися.

Також "Знай.ua" писав, що місто Конотоп вирішили вичистити від церков Московського патріархату.