Міський голова Конотопа заборонив діяльність УПЦ Московського Патріархату в місті.

У розпорядженні міського голови Артема Семеніхіна, який оприлюднив його на своїй офіційній сторінці у Facebook, йдеться про те, що діяльність московського патріархату в місті Конотоп - заборонена:

Церква. Фото: YouTube
Церква. Фото: YouTube

"Заборонити на території Конотопської міської ради діяльність Української Православної Церкви Московського Патріархату, як такої, що несе загрозу національній безпеці України. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою".

Розпорядження Семеніхіна. Фото: Facebook
Розпорядження Семеніхіна. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також у розпорядженні Семеніхін посилається на одну зі статей Конституції України, "Про місцеве самоврядування в Україні", а також на Закон України "Про правовий режим воєнного стану".

"Між ворогом і його агентом немає різниці. А у випадку моспархату це є два в одному. Тому я прийняв рішення заборонити на території мого міста діяльність цієї агентурної мережі ФСБ", - зазначив мер міста на Сумщині.

Свій допис Семеніхін прикрасив хештегом "Геть московського попа".

Коментатори схвально відгукнулися на розпорядження: "Нарешті, скільки можна дивитися на цих перевертнів у рясах", "Іншим головам міст потрібно брати з вас приклад", "Усих хто там служив треба гнати з України, тому що орки не перетворюються на ельфів".

Нагадаємо, раніше начальник поліції показав чим користується "друга армія світу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", говоряща голова путіна розповів, чи буде мобілізація після 9 травня.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ показали філігранну ліквідацію російських окупантів - прощення їм немає.