Відомі астрологи України продовжують робити свої прогнози стосовно того, коли може закінчитися війна в Україні. Черговий гороскоп для країни на травень.

Про це повідомила у своєму новому ролику астролог Яна Єзотерічка. За її словами в травні Україна буде продовжувати захищати себе від російських окупантів.

Астролог, фото: скріншот з відео
Астролог, фото: скріншот з відео

Кожен захисник ЗСУ до останнього буде боротися з російськими агресорами, які продовжують приносити на українські землі біль і руйнування.

Також, астролог зазначила, що в цьому місяці все не закінчиться, і потрібно буде ще трохи потерпіти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У травні війна ще буде. У деяких областях буде спокійна ситуація, але розслаблятися не варто. Випадає карта смерті - це очищення, відновлення. Але, це і карта агресора. Це говорить про наміри приносити багато смертей. Агресора чекає покарання. У травні буде ще більша єдність українців", - говорить астролог.

Астрологія. Фото: Штуки-дрюки
Астрологія. Фото: Штуки-дрюки
Астрологія. Фото: Штуки-дрюки

Весь цей час Україна буде захищати свої території, і битися з російськими окупантами. При агресивних діях росіян вони даватимуть сильну відсіч.

За словами астролога за цей місяць постраждає величезна кількість дітей і жінок. На жаль, цього не уникнути, адже окупанти не зменшують обертів.

Навіть незважаючи на це, в усіх напрямках Збройні Сили України чекає перемога.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Повного завершення війни в травні не буде. 8 - це одне з кармічних чисел для України. Ми можемо мати ще 8 місяців конфлікту. Після 21 червня ми можемо бачити невелике послаблення війни. У липні йтиме війна стрибками. Зима 2022 - це період якогось завершення війни",-зазначила астролог.

Нагадаємо, що в Донецькій області розсилають троянди "Мир" в усі куточки України

Раніше повідомлялося, що Подоляк підозрює, що прес-секретар російського МЗС Захарова на важких наркотиках

Також, Ігор Кондратюк вказав українцям на помилку, яка тягнеться вже 380 років.