У Російській Федерації сталася чергова абсурдна ситуація. Справа в тому, що російський генерал-полковник нагородив свого сина орденом За те, чого він зробив.

Про це йдеться в розслідування Російської служби Бі-бі-сі.

Справа в тому, що командувач центральним військовим округом ЗС рф генерал-полковник Олександр Лапін вирішив видати своєму синові орден За мужність і відвагу під час війни з Україною на тлі невдалого наступу російської армії на суми і Чернігів.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Виходить, у них тепер видають орден навіть після того, як вони несуть поразку, і ганьбляться на весь світ здібностями своєї армії.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Крім того, росіяни навіть зняли про це сюжет, щоб показати свою армію в кращому світлі. За перехопленими даними Служби безпеки України, генерал вручив своєму синові Денису Лапіну орден мужності.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

До Слова, незважаючи на те, що вони зазнали величезних втрат у цьому напрямку, чоловіка все одно підвищили до звання підполковник.

У цій новині вся суть російської армії, в якій все робиться за родинними зв'язками.

Практично за два з половиною місяці війни в Україні, російські окупанти продовжують втрачати людей з особового складу, і за даними Генерального штабу України було ліквідовано вже практично 25 тисяч загарбників. Це число з кожним днем буде лише зростати, а після отримання важкого озброєння від західних партнерів, темп ліквідації окупантів може ще й збільшитися. Саме тому" другої армії в світі " краще здатися, і вимагати від своїх керівників капітуляції.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про нову фазу російського вторгнення: є три варіанти розвитку подій

Також, ЗСУ разом з Нацгвардією та Нацполіцією відбили низку населених пунктів на Харківщині