Стало відомо про те, що російські окупанти не дають жодного дня спокою. Цього разу обстріляли два населених пункти в Дніпропетровській області з "Градів". Що про це відомо.

Цю не найрадіснішу новину повідомив глава ОВА Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі. Сталося це вранці п'ятниці, 29 квітня.

Російські окупанти з самого ранку обстріляли з "Градів" два населених пункти в Дніпропетровській області. Йдеться про Мар'янськ і Велику Костромку.

Обстріли Дніпропетровщини, фото: скріншот
Обстріли Дніпропетровщини, фото: скріншот

Зачепило також житлові будинки, і є ймовірність того, що постраждали люди, проте рятувальники, які виїхали на місце, повинні будуть уточнити дану інформацію.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З кожним днем російські окупанти поводяться розкуто на наших землях, а так бути не повинно. Вони регулярно обстрілюють українські міста, приносять біль, руйнування, і забирають життя людей.

Обстріл, фото Українська правда
Обстріл, фото Українська правда

Їм давно пора зрозуміти, що їх тут ніхто і ніколи не чекав, і нехай воюють у своїй країні, в якій твориться повне беззаконня.

До слова, ракетні удари активізували в багатьох українських областях. Напередодні окупанти запустили ракети по Хмельницькій та Київській області. Також, було потрапляння в житловий будинок практично в центрі Києва. Не припиняються постійні обстріли і по Маріуполю.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Вже два місяці вся країна і її жителі живуть в постійній напрузі, однак, наш народ не зламати, і ми будемо боротися за кожним метр нашої країни.

Нагадаємо, що окупанти продовжують підтверджувати свою сутність, крадучи та вивозячи зерно з України

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі незабаром може загинути 100 тисяч мирних громадян: причина далеко не в обстрілі

Також, вирішальний момент у війні Росії проти України настане вже скоро: названі конкретні терміни