Олексій Арестович в інтерв'ю на Youtube розповів про добровольців з рашкостана, та скільки їх залишається після перетину кордону України. За його словами добровольцуів у рф вистачає, але це, так би мовити, соціальне дно, - говорить Арестович.

Олексій Арестович. Фото: Youtube
Олексій Арестович. Фото: Youtube

"У російській армії дійсно багато добровольців, але вони являють собою тільки живу силу, але це теж ненадовго. Всі, хто зайшли за останні два тижні, в живих залишилося не більше 30%", - зазначив експерт.

Зараз в Росії йдуть спроби прискореної мобілізації, та набирають "соціальне дно". Але, на його думку, тисяч 10 таких добровольців накопичать до середини травня.

Він упевнений, що потуги окупантів просунутися на Криворізькому та Ізюмському напрямках будуть безуспішними: ворог лише вичерпає сили. А поповнить він їх хіба що "бомжами з автоматами".

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також він розповів про суботній вогонь по штабу біля Ізюму. За його даними, у результаті влучання по російських штабах протягом п'яти діб, майже 200 убитих - те, що встановлено, але насправді їх більше.

Мінімум убито 30 старших офіцерів, загинув старший офіцер командувач пункту управління, ліквідований елітний російський спецназ, який виконував охорону когось серйозного, безліч убитих. Чи був там Герасимов — точно поки що не можна сказати.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Макс Гордєєв поділився дуже сильною молитвою для перемоги України над Росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", герої батальйону "Сармат" відбили атаку окупантів рф на Донецькому напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що у Маріуполі окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни.