Для того, щоб люди бачили реальну картинку, а не фейкові історії, начальник поліції Київської області, Андрій Небитов, демонструє артефакти орди, які ті залишили тікаючи від ЗСУ.

Андрій Небитов розмітив відео, у якому показує, які друковані ЗМІ розповсюджує окупант, а також чим користується розпіарена нібито "друга армія світу". Він продемонстрував рацію, якою користувалися ще за радянських часів, та яка не модернізувалася з 1957 року, тобто від часу створення. Відео розмістили користувачі на Facebook.

Андрій Небитов та польовий телефон окупантів: Фото: Facebook
Андрій Небитов та польовий телефон окупантів: Фото: Facebook

На початку Небитов розповідає про газету, яку знайшли у чорнобильській зоні, де довгий час дислокувалися окупанти. Це ідеальний зразок радянщини. Так в часи радянського союзу розповідали зі шпальт газет, як прекрасно живе радянська людина, тепер - там заслуги воєнних.

Заслуги та подвиги є, - каже Небитов, а от злочинів, які вони вчиняють проти людяності — нема. Він наголошує, що саме така пропаганда промиває мозок та робить з людей біомасу, не здатну ні критично мислити, ні думати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Газета з фейками з рф: Фото: Facebook
Газета з фейками з рф: Фото: Facebook

Далі він показує чорну коробку, та показує її "начиння" - у середині дріт та трубка - польовий дротовий телефон. За словами Небитова, він використовувався армією радянського союзу.

"Ви пам'ятаєте, як в радянських фільмах,(дмухає в трубку) Алло, Смольний, алло". Спочатку я подумав, що це польовий телефон з музею, який знаходився у зоні відчуження, там зберігалиися різні речі, яких ми не знали куди діти, бо з них фонило. Але після ретельного обстеження і перевірки стало зрозуміло, що телефон цілком працюючий та з новенькою батарейкою, а у списку отриманих речей - він теж значиться."

Небитов розповів, що дослідив все про цей апарат та з'ясував, що ці апарати було створено у 1957 році, і з того часу не модернізовувалось.

"Тобто за 65 років цю річ не модернізовували, нічого не помінялося". Він також порівняв цей телефон з мікроавтобусом УАЗ, який за 50 років існування жодного разу не змінився.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Фінляндія почала скидати свої війська до кордонів з росією

Як повідомляв портал "Знай.ua", співак Тамерлан зізнався, як чотири рази ледь не загинув через російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що для бійців ТрО розширили можливості, зможуть брати участь у бойових діях.