Чергова маячня російської пропаганди про те, що нібито найманці ізраїльської армії воюють "з нацистами Азова", викликала реакцію у речника ОП Михайла Подоляка.

У своєму твітері він прокоментував заяву пропагандистки, яка слідом за лавровим почала принижувати євреїв, а також заявила нову маячню про присутність ізраїльської армії в Україні.

"У МЗС Рф заявили, що поруч із нацистами "Азова" воюють ізраїльські найманці. У квітні в Естонії заарештували 3,5 т кокаїну, який везли контрабандою в Росію. Здається, дефіцит кокаїну змусив працівників МЗС перейти на щось важче", - написав Подоляк.

Подоляк про захарову. Фото: Twitter
Подоляк про захарову. Фото: Twitter

За словами захарової, вона на власні очі бачила відео та фото матеріали, які про це свідчать, однак на підтримку своїх слів доказів не надала.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

захарова. Фото: Youtube
захарова. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше голова мзс лавров відзначився тим, що закинув євреям, що вони самі є найзапеклішими антисемітами. Також заявив, що у гітлера була єврейська кров. Це викликало багато обурення в Ізраїлі, та призвело до того, що країна, яка досі висловлювала нейтралітет, зняла свою заборону з Естонії, та дозволили постачати в Україну озброєння, а також сама хоче збільшити підтримку Україні.

Нагадаємо, раніше після дослідження Чорнобильської зони після окупантів, начальник поліції показав чим користується "друга армія світу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Кондратюк вказав українцям на помилку, яка тягнеться вже 380 років.