Кровожерливий диктатор путін вирішив, що кабаєва йому застара, та став залицятися до юної спортсменки, яка виграла на Олімпіаді в Пекіні.

З спортсменкою, якій лише виповнилося 16 років, диктатор зустрівчя на врученні нагороди, якраз у її день народження. Це було у квітні, коли в Україні путінські солдати продовжували нищити українців, знущатися та грабувати міста та села. За чутками, Каміла Валієва стала новою пасією президента рф.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

Відомо, що після офіційної частини, путін провів неформальну зустріч із фігуристкою Камілою Валієвою. Сталося це 26 квітня на зустрічі олімпійських чемпіонів Пекіна-2022 у Кремлі.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Диктатор привітав фігуристку, заставив своїх охоронців, одягнених у цивільне хором співати привітання, після чого випив шампанське та подарував шовкову хустину дівчинці.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

У росЗМІ зазначають, що спілкування путіна з Валієвою схоже на те, як він вперше спілкувався з теперішньою коханкою Аліною Кабаєвою.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

На відео видно, що диктатор просто розцвів на очах, після того, як почав вихваляти свою фаворитку. Імовірно, Кабаєва скаженіє, адже їй вже далеко не 18 років, а після чергової пластики, її лице розпливлося та стало схожим на невдало зліплену фігуру з пластиліну.

Нагадаємо, раніше росія продовжує нести колосальні втрати, з Маріуполя приїхало 10 КамАЗів з тілами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ показали філігранну ліквідацію російських окупантів - прощення їм немає.

Також "Знай.ua" писав, що пропагандист владімір соловйов шукав квартиру в окупованому Маріуполі.