Українцям розповіли, як російський пропагандист владімір соловйов шукав квартиру в окупованому Маріуполі або як рф створює ілюзію "звільненого" міста.

Про це йдеться у новій публікації Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у соцмережі Фейсбук. Вчора, 3 травня, топ-пропагандист кремля соловйов виклав фото, де позує у тимчасово окупованому українському Маріуполі. Проте, воно викликало багато запитань.

"Що він там робив – не зрозуміло. Навіщо йому бронежилет, якщо Маріуполь настільки вже "звільнений від нацистів", що там збираються навіть провести акцію "Безсмертний Безумний полк"? Показати, що "Маріуполь наш"? Але те, що він тимчасово окупований, абсолютно не означає, що він російський.", - йдеться у повідомленні.

Пропагандист Соловйов у Маріуполі, facebook.com/StratcomCentreUA
Пропагандист Соловйов у Маріуполі, facebook.com/StratcomCentreUA

Як зазначають у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, враховуючи все вищесказане, прибуття соловйова до Маріуполя може мати лише одну мету.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Він шукає собі тут квартиру. Таємну. Вілли в Італії вже немає. А на море хочеться. А таємну, тому, що росреєстр вже засекретив дані про три його московські квартири. Тепер в якості власника у виписках значиться "російська федерація"", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: facebook.com/StratcomCentreUA
Скріншот: facebook.com/StratcomCentreUA

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов приїхав до Маріуполя: у наших воїнів є шанс

Також ми писали, пропагандисти у своїх шоу вже хочуть продавати награбоване закордон

Нагадаємо, Володимир Соловйов знову обрушився критикою на українського президента Зеленського: "Не вистачило таланту"