Стало відомо про те, що у Росії колосальні втрати особового складу. Це весь світ і так знав, проте зараз окупанти самі почали це підтверджувати.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню від СБУ. Вони записали, як російський окупант по телефону скаржився на величезні втрати в складі, і на підбиту техніку, яка більше схожа вже на металобрухт.

Як стало зрозуміло з розмови, російські окупанти відправляють додому з Маріуполя цілі каравани з ліквідованими військовими рф. Крім того, замість нових танків, які кинули на певні ділянки, вивозять підбитий металобрухт. Все більше доказів того, що Росія давно зазнала поразки в цій війні, але просто не хоче цього визнавати.

"10 Камазів два тижні тому привезли – "Вантаж 200"... з Маріуполя. Повні",-розповіла жінка своєму чоловікові-окупанту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, вона розповіла про їх особистого знакового, який служив у ВДВ, але більше ніколи не побачить рідних. Він був ліквідований в Україні раз і назавжди. Були в розмові й історії тих, кому все таки вдалося вибратися живим з Маріуполя, та інших гарячих точок України.

"Були там, каже, танки наші. Тепер, як трояндочки, просто як трояндочки - всі розірвані", - розповіла жінка.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

І таких історій стає з кожним днем більше, адже за інформацією від Генерального штабу, в Україні вже було ліквідовано близько 24500 окупантів, і це тільки лише попередні підрахунки. Реальна цифра може бути набагато вище. Ще раз повторимося, що Росія давно програла в цій війні, але намагається створювати видимість своєї величі. Давно пора визнати поразку, поки не стало занадто пізно для них.

Нагадаємо, що військова еліта "другої армії світу" тікає від затятих ЗСУ, окупант скаржиться на знаменитих бойовиків

Раніше повідомлялося, що пропагандисти викрали ексмера Херсона Ніколаєнка, але він не заспівав під їх дудку

Також, рейтинг найнебезпечніших ворожих боєприпасів за версією ДСНС-ця інформація може врятувати вам життя