У мережі показали уривок щоденника маленького хлопчика, якому вдалося пережити пекло в Маріуполі. Він втратив улюблених людей, собак, а також улюблене місто.

Їх опублікував місцевий житель Маріуполя Євген Сосновський, який бачив все це на власні очі. На опублікованих кадрах можна прочитати все те, що писала дитина, поки перебувала в окупації. Він не знав, чи настане завтрашній день, але вірив, що добро пропаде.

Дитина, фото: Євген Сосновський
Дитина, фото: Євген Сосновський

Хлопчику вдалося пережити все це пекло в Маріуполі.

"Я добре поспав, прокинувся, посміхнувся, встав і почитав до 25 ст.ще у мене помер дідусь, у мене рана на спині, видрана шкіра, сестрі поранення голови, мамі видрано м'ясо на руці і дірка в нозі", — пише дитина.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський
Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський

Таке навіть читати складно, адже відразу накочують емоції, а дитина пережила це за останні 2 місяці. Свою розповідь він завершив тим, що у нього також померла бабуся, і ще дві собаки.

Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський
Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський

"І у мене померло дві собаки, і бабуся Галя, і улюблене місто Маріуполь за це весь час починаючи з 24", — написала дитина.

Окремої уваги вартий той факт, що при цьому хлопчик примудрявся малювати загиблих людей, військових зі зброєю, танками, а також палаючі будинки.

Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський
Щоденник дитини, фото: Євген Сосновський

Залишається сподіватися про те, що тепер ні у кого не залишилося сумнівів стосовно того, що з себе представляє Росія, а також її війська. Вони знущаються над звичайними людьми, але несуть це під приводом того, що це "порятунок". Але, рятувати людей потрібно від самих окупантів.

Нагадаємо, що служба ООН UNMAS з розмінування допоможе очистити Україну від мін і снарядів окупантів: 300 тисяч квадратних кілометрів

Раніше повідомлялося, що Фінляндія почала скидати свої війська до кордонів з Росією: почали готуватися до оборони заздалегідь

Також, Путін може "приєднати" Донбас до Росії вже в середині травня.