Стало відомо про те, що російські окупанти можуть готувати "парад" в зруйнованому Маріуполі. Перші подробиці нових провокацій росіян.

Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідка Міністерства оборони України, де регулярно розповідають про можливі плани окупантів.

Вони відзначають, що в зруйнований Маріуполь прибув перший заступник адміністрації російського диктатора Путіна, який відповідальний за питання внутрішньої політики Російської Федерації.

Сергій Кирієнко віднедавна став кремлівським куратором з питань стосовно ОРДЛО. Основним завданням путінського чиновника є підготовка "заходів" на 9 травня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Окупанти відмовляються від проведення заходів в окупованому Донецьку, в тому числі від імітації "військового параду".

"В даний час в ОРДЛО не проводяться підготовчі роботи з цих питань. Тому Маріуполь, за планами рашистів, повинен стати центром "урочистостей". З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл убитих і не розірваних російських боєприпасів" - йдеться в повідомленні під постом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

На даний момент проводиться широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструють різні сюжети про "радість". Саме тому Володимир Соловйов і прибув днями в окупований Маріуполь. Створює видимість того, що в місті всі раді окупантам, але на ділі це не так. На 90% Маріуполь знищений саме російською армією.

Руйнування в Маріуполі, фото - Українська правда
Руйнування в Маріуполі, фото - Українська правда

Нагадаємо, що Фінляндія почала скидати свої війська до кордонів з Росією: почали готуватися до оборони заздалегідь

Раніше повідомлялося, що окупанти в Луганської області продовжують знищувати все на своєму шляху

Також, Херсон попереджає окупанта, щоб прощався з родиною