Як відомо, Збройні Сили України продовжують професійно знищувати російських окупантів. Їм краще піти з наших земель по-хорошому.

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовані наслідки знищеної російської бронетехніки разом з екіпажем і артилерією. Це зробило з ними один з підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

"Зокрема, перетворено на металобрухт з" фаршем " з окупантів п'ять російських бронетранспортерів. Щодо трьох уцілілих-передали координати. Будьте впевнені, їм теж незабаром прийшов кінець!"- йдеться в повідомленні під постом.

Варто відзначити, що виконання даного бойового завдання проходило в тісній взаємодії з офіцерами Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Не можна не відзначити того факту, що російські окупанти щодня несуть величезні втрати на території України. Генеральний штаб України оновив дані про ліквідацію окупантів.

Українські сили збили ще три крилаті ракети, а особового складу вже ліквідовано 24.5 тисячі. За добу понад 300 осіб.

Раніше британська розвідка зазначала, що російська сторона використовувала вже більше 65% особового складу, і всі залишилися невмотивовані, адже не розуміють, за що саме йде війна, яку розв'язав Путін.

Найбільші втрати противника за минулу добу були на Ізюмському та Новопавлівському напрямках, інформує Генштаб.

Нагадаємо, що мобілізували на вулиці, дали в руки зброю і кинули в бій, тепер окупант пошкодував, що злякався в'язниці

Раніше повідомлялося, що пропагандисти викрали ексмера Херсона Ніколаєнка, але він не заспівав під їх дудку

Також, окупанти в Луганській області продовжують знищувати все на своєму шляху