Навіть елітні підрозділи ворога не витримують тиску українських захисників

Про це йдеться в нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Солдат телефонує другу і розповідає, що втрати армія рашистів зазнає більші, ніж за чотири роки в Чечні. На що дружбан йому каже, що населенню росії не озвучують правдиві цифри.

"Я дивився, повертаються росгвардія, мусора, ОМОН". Тоді окупант перебиває і каже, що ті повертаються, бо влаштовують забастовки.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Повертаються, бо влаштовують забастовки, і не хочуть далі йти. Отці елітні бойовики за*бєнні наші, всі на хрін нас здали і у*бали в росію. Вони відмовляються їхати далі. До пуя тут таких".

Знищена російська техніка. Фото: YouTube
Знищена російська техніка. Фото: YouTube

Раніше стало відомо, що солдати, які дізналися, що їхні розмови оприлюднює СБУ стали хвилюватися, як виявилося, за такі розмови вони вже й в росії можуть потрапити під статтю, адже вибовкують правду про війну, яка в росії не є війною, розповідають втрати, яких для рф немає, та про справжній стан речей, який зовсім інакшим виглядає з-за порєбріка. Так і живуть, від заборон до заборон, доводячи існування до абсурду.

Нагадаємо, раніше російські окупанти намагаються влаштувати справжній голодомор в Луганській області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова Миколаївської ОДА Віталій Кім висміяв парад в Москві до 9 травня, занадто рано радіють.

Також "Знай.ua" писав, що ексглава бойовиків Ігор Стрєлков-Гіркін розкритикував російську владу за Донбас.