Колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" мабуть знову все усвідомив, і почав критикувати російську владу за політику щодо Донбасу.

Ігор Стрєлков-Гіркін не так давно провів зустріч зі своїми прихильниками, яка була пізніше опублікована в мережі.

Колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" знову вирішив розкритикувати політику російської влади щодо Донбасу, а також визнав той факт, що це був колись квітучий Регіон. Зараз же ним керують злочинці, і люди почали жити значно гірше, ніж при українській владі.

Поживши вісім років в таких умовах, і при такій владі, жителі регіону кардинально переглянули своє ставлення до»російського світу".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Вісім років на тому ж самому Донбасі, замість того щоб будувати "вітрину російського світу", будували якийсь "заповідник лайна", поставивши на чолі патентоване шахрая-тисячника "МММ" (Дениса Пушиліна) і створивши умови, коли люди на Донбасі жили гірше, ніж в Росії і набагато гірше, ніж в Україні. Це щось таке було?"- зазначив Ігор Стрєлков-Гіркін.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот

Він розповів, що відомих "командирів, які по-справжньому воювали", просто вбили. При цьому, вбила російська сторона, адже вони заважали поставити при владі свою людину, яка остаточно зруйнувала квітучий колись Регіон.

"Їх вбили, тому що вони заважали поставити при владі ось це лайно, яке руйнувало квітучий Регіон, принаймні, для України він був квітучим. Цим займалися вісім років", - підсумував Гіркін.

Нагадаємо, що ЗСУ разом з Нацгвардією та Нацполіцією відбили низку населених пунктів на Харківщині

Раніше повідомлялося, що російські військовослужбовці впираються і не хочуть воювати, рота в повному складі відмовилася "убувати" в Україну-Цимбалюк

Також, росіяни вивозять тіла окупантів вночі маленькими партіями