Глава Миколаївської Військової адміністрації Віталій Кім вирішив в черговий раз висміяти росіян. Вони вирішили відсвяткувати День Перемоги заздалегідь, а це завжди погана прикмета.

Таке звернення чоловік записав у власному Telegram-каналі, де регулярно публікуються важливі новини, а також ролики із заявами чоловіка.

Цього разу Віталій Кім був вкрай здивований тим фактом, що росіяни вирішили святкувати 9 травня, і перетворюють це на "день ганьби". Найбільше його здивувало, що в Москві будуть задіяні літаки, дівчатка в "есесівській" формі і т.д. — що схоже на "якийсь сюр".

"Ніхто росіянам не говорив, що святкувати перемогу під час війни — це погана прикмета? Не уявляю, що вони там покажуть. Парад військових з холодильниками чи колони поцуплених вантажівок із зерном з Херсонської області? Ганебна війна...", - упевнений Віталій Кім.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вони попри свою явну поразку на фронті намагатимуться провести парад, адже для них це сакральна дата. Зокрема, зараз. Велика частина жителів впевнені, що в Україні все йде за планом, але, всі прекрасно розуміють, що це не так.

Віталій Кім. Фото: Youtube
Віталій Кім. Фото: Youtube

"Ганебна перемога, ганебна війна. Не можемо повторити? Дурдом"Сонечко". І, я так розумію, це ще будуть крутити всюди в той час, як вони вбивають мирних жителів?"- продовжив Віталій Кім.

Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео
Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео

До слова, 9 травня можливо Путін готує чергову провокацію. Зокрема, він може оголосити мобілізацію громадян, щоб ті вирушили на війну в Україні.

Нагадаємо, що українські артилеристи відправлятимуть ворога до Кобзона натовськими гаубицями, навчилися

Раніше повідомлялося, що в Москві сміливець випробував, чи правда автозаки так добре горять і жбурнув "Бандера-смузі"

Також, окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни-мер Бойченко