Стало відомо про те, що Міністерство закордонних справ рф знову осоромилося. Сергій Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, так як у нього була єврейська кров.

В інтерв'ю італійському виданню Сергій Лавров заявив, що у Адольфа Гітлера була єврейська кров, а вони, як правило, є затятими антисемітами. Саме таку думку висунув глава російського МЗС.

Сергій Лавров, фото: РИА "Новости"
Сергій Лавров, фото: РИА "Новости"

"Він висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але у Гітлера теж була єврейська кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзатятіші антисеміти, як правило, євреї. "У сім'ї не без виродка", як у нас говорять" - йдеться в повідомленні.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, пропагандист зазначає, що десь публікуються матеріали, які підтверджують, що Канада і США винні частково у війні в Україні, а саме в підготовці до неонацистських підрозділів.

Це розлютило ізраїльську сторону, і міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід також висловився з цього приводу на своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter.

"Висловлювання Лаврова - це обурлива і непростима заява, а також жахлива історична помилка. Євреї не вбивали себе під час Голокосту. Найнижчий рівень расизму щодо євреїв-це звинувачувати самих євреїв в антисемітизмі " - йдеться в повідомленні глави МЗС.

Це вже не перша скандальна Заява Сергія Лаврова, і після цього закрадаються сумніви, що саме він робить на цій посаді.

Нагадаємо, що військовий експерт назвав ймовірні сценарії ядерної атаки росіянами: чого боятися найбільше

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають

Також, Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки: так виглядає справжня жіноча дружба.