Стало відомо про те, що Служба безпеки України вирахувала близько 900 імен російських окупантів, які здійснювали військові злочини проти українського народу в Бучі. Всіх покарають, без винятку.

Про це стало відомо завдяки новій заяві спікера Служби безпеки України Артема Дехтяренко.

Особи 900 російських загарбників, які здійснювали геноцид у передмісті Києва, були встановлені. Тепер кожного з них збираються покарати.

"В української спецслужби є вся інформація на окупантів, а також докази їх звірств. В даний час перевіряються дані про причетність до злочинів ще понад 2,5 тисяч рашистів, чиї підрозділи базувалися на території Київської області" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Буча після окупації. Фото: YouTube
Буча після окупації. Фото: YouTube

СБУ продовжує документувати кожного російського загарбника, і при цьому, відомством було опитано приблизно 7 тисяч свідків звірств росіян біля столиці.

До слова, крім цього викрито близько 100 колаборантів, що допомогли окупантам перетворити колись мирні і спокійні міста руйнування.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Для того, щоб ефективна робота з документування злочинів тривала, Службою безпеки України було прийнято рішення відкрити окрему гарячу лінію.

Українців, які мають інформацію про злочини російських загарбників у Київській області, закликають телефонувати +38 096 928 93 89 (також можна писати в WhatsApp і Telegram).

Нагадаємо, що Буча отримала перший транш допомоги від італійського благодійного фонду на відновлення

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни-мер Бойченко

Також, росіяни потрапили в урядовий квартал Києва, але в розібраному вигляді